فناوری برای فناوری

فناوری برای فناوری

با آرزوی گسترش انفورماتیک
فناوری برای فناوری

فناوری برای فناوری

با آرزوی گسترش انفورماتیک

در هوای آلوده شیر پرچرب نخورید!!!

مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: مصرف شیر پرچرب موجب گسترش بیماری‌های ریوی در هوای آلوده می‌شود. دکتر زهرا عبداللهی اظهارداشت:

  

 شیر و لبنیات پرچرب می‌تواند زیان‌های ناشی از آلودگی هوا را افزایش دهد زیرا اسیدهای چرب اشباع موجود در شیر و لبنیات پرچرب موجب تضعیف سیستم ایمنی بدن شده و موجب گسترش بیماری‌های ریوی در هوای آلوده می‌شود. وی افزود: انواع فلزات سنگین مانند سرب که با سوختن بنزین وگازوئیل در هوا منتشر می‌شود نیز می‌تواند با رقابت در جذب ریزمغذی‌هایی ازجمله کلسیم، آهن و روی در بدن تجمع یافته و در نهایت سرطان را به دنبال داشته باشد.این متخصص تغذیه تصریح کرد: عوارض و پیامدهای آلودگی هوا در برخی از افراد از جمله کودکان، مادران باردار، سالمندان و مبتلایان به بیماری‌های قلبی عروقی و بیماری‌‌های ریوی بیشتر است. وی توصیه کرد: بهتر است افراد روزانه حداقل 2 لیوان شیر کم چرب (کمتر از 5/1 درصد چربی) مصرف کنند زیرا شیر به دلیل دارا بودن فسفر، منیزم و کلسیم، خنثی کننده سموم است؛ همچنین شیر، دفع ادرار و مدفوع و مواد آلاینده را تنظیم می‌کند.عبداللهی خاطرنشان کرد: زمانی که میزان باکتری‌های مفید براثر ورود سرب و مواد آلاینده به بدن کم شود، عمل دفع هم با مشکل مواجه می‌شود و این مواد در بدن باقی می‌مانند. کلسیم موجود در شیر، منجر به کاهش جذب سرب و همه فلزات سنگین موجود در هوای آلوده می‌شود.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد